2019. sze 30.

És akkor most háromra senki ne érezzen semmit!

írta: Falusi Élet
És akkor most háromra senki ne érezzen semmit!

Mert ma megtudtam, ez így megy.

Lívia úgy döntött, soha többé nem lesz szerelmes. Ez mondjuk akár meg is állhatja a helyét, mert olyan igazi, térdet remegtetős szerelem nem jön gyakran szembe. Ha egyet elszalasztunk, mert bénák vagyunk, akkor jó eséllyel nyugtázhatjuk, hogy ezt most egy életre elbaszarintottuk. Lehet, hogy egyszer még küldenek nekünk egy olyat, de egyáltalán nem biztos.

Timi közölte, hogy neki 34 évesen bőven elég a alsó közép kategóriás szex annak ellenére, hogy tudja, milyen a felső kategóriás. Mert könnyebb azt mondani, nekem ez bőven elég, hiszen úgysem vagyok már 20 éves, mint mondjuk felvállalni, hogy ez nekem rohadtul nem jó. Tudom, milyen a jó, köszönöm, olyat kérek. Mert a minőségi szex az csak szülés előtt jár. Utána már csak vasár-, és ünnepnapokon. És abból is a gyérebb változat, hiszen nem vagyunk mi állatok.

Evelin hitte volna, hogy kaphat a második esélyt a szerelemre, de a morcos "áldozat" tudatta vele, hogy az nem úgy van. Hogy csak úgy elkanászodva érezgetünk ezt-azt. Az ember azt érez, amit a józan esze diktál. Beleszeret abba, aki az adott élethelyzetre megoldás. Aztán jöhet a házasság a szülők kedvére, jönnek az onokák, és szépen mindenki bezárja az érzelmek ajtaját. Az többet köszönjük, nem kell. Mindenki irányítsa szépen az agyát, a zsigereit, a kis ketyegőjét, és nyugodjon le a pics@ba. Hogy is gondolja Evelinünk, hogy Cupido belevágja a jégcsákányt a hátába? Hát tessék mindig úgy állni, hogy a hát a falnak támaszkodjon. Olyan nincs, hogy teljesen indokolatlanul egy nő vagy egy férfi lába alatt megmozduljon a föld, és vágyakozni kezdjen. Vonzódni valakihez, csak úgy? Jesszusom! Hová is gondolnak ezek az Evelinek? Minden ember 18 és 24 éves kora között lesz szerelmes, egyszer. Pont. Aki nem, az nem igaz magyar.

Tiszta sor, hogy a rossz házasság adottság, mint a hajszín. Ha valakinek az jutott, tessék szépen elfogadni. Nem festegetjük csak úgy! Amilyennek a Jó Isten megteremtette, olyan illik hozzánk. Ha mellényúltunk? Hát, akkor tessék szépen még vagy 50 évet leélni boldogtalanul. Mert ez az élet rendje és módja.

Hülyeség ez a boldogság hajhászás. Minek az? A lényeg, hogy mindenki elégedett legyen azzal, amit belőlünk lát.

Én is tökéletesen elégedett voltam ma ezzel a látvánnyal:

img_9541.JPG

Közelgő vihar, naplemente a békésen legelő állatainkkal. Hát kell ennél romantikusabb?

 

Szólj hozzá