2020. sze 21.

Überkényszer

írta: Falusi Élet
Überkényszer

Nem is erről a népbetegségről akartam ma írni, hanem a tahó buszsofőrről, aki kihajtott elém. Rá is fázott, de majd egyszer elmesélem. Most muszáj kiadom magamból, ami az a bizonyos kényszer kapcsán belém szorult.

Ki ne ismerné a típust, akinek mindig mindent überelnie kell. A legleg számomra az a fiatalember, aki egyszer egy nagyon rosszul látó ismerősünket akarta legyőzni. Az illetőnek gyakorlatilag napról napra romlott a szeme, és 45 éves korára alig látott. Egy beszélgetés alkalmával neki mondta az über srác: az hagyján, én egyszer majdnem megvakultam!

Nehezen viselem őket. Az a baj velük, hogy nem csak überelni akarnak, hanem kicsit taposni is. Nem elég az, hogy ők (szerintük) jobbak, de szeretnék, ha rólunk bebizonyíthatnák: szarok vagyunk.

Minden közösségben van egy ilyen. Kicsit színez, kicsit kerekít, és hipp-hopp már egy teljesen új világot épített maga köré. Igaz, abban a világban legalább 35 óra van, amit ő maximálisan kihasznál, mindenre IS van ideje, és ezt a mindent képes folyamatosan tökéletesben nyomni.

Ha Ő nő.
A gyerekét olyannak szülte, amilyennek kívánta, ő ugyanis tudja, hogyan kell fiút vagy lányt csinálni. Amellett, hogy tökéletes háztartást vezet, a csimota egy évesen már maga után takarít, két nyelven beszél, magát teszi tisztába, és meg is főzi a kis spenótját pipicicivel. Persze, turmixolja is. Hősünk nyilván szexistennő 7x24, egy igazi chef a konyhában, és mindemellett agyilag is topon van. Karrierje szülés közben indult be csak úgy igazán. A gyermekágyi időszakra nem emlékszik, mert akkoriban alapította meg az új cégeit, és azzal volt elfoglalva.

Ha Ő férfi.
Nagy a pénisze.
Mindenkinél többet keres, és még vicces is.
Már minden megtörtént vele, és ráadásul a pénisze is nagy. A legnagyobb. Ja, és kinevelte A Nőt.

 

 

 

 

Szólj hozzá